Econsultancy ingenieursbureau

Wij zijn Econsultancy

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau met een breed pakket aan diensten. Wij voeren zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit op het gebied van: bodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid, omgeving, drone, bomen en BREEAM. Dit doen wij voor overheden, ondernemers, bouwers, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties, RO-bureau's en particulieren. Voor elk onderzoeksgebied hebben wij een vakkundig team in huis. Dat team bestaat uit meer dan 180 specialisten, verdeeld over 5 vestigingen in Nederland. Wij bundelen alle kennis en krachten in het voordeel van onze opdrachtgevers. Zó maken we samen Nederland mooier.

Sinds 1996

Leo Oost en Erwin Zwerver leerden elkaar kennen bij Dienstverlening Milieucontrole. Samen deden ze onderzoeken op het gebied van bodem en waterbodem. Na een tijdje namen ze de vestiging van DMC in Swalmen over. In de beginjaren deden ze alles zelf. Relaties bezoeken, offertes schrijven en veldwerk uitvoeren. Met hun ondernemershart en lef, reden ze heel Nederland door. In die tijd zijn ze groot geworden. Na Doetinchem, openden ze in 2009 ook een vestiging in Boxmeer en werden ze een serieuze speler in de markt. Met de vestigingen Zwolle en Rotterdam erbij hebben ze een landelijke dekking verkregen.

Klaar voor de toekomst

Nederland staat voor complexe uitdagingen. Klimaatverandering, stikstofprobleem, verduurzaming, om er maar een paar te noemen. Econsultancy geeft vorm aan de toekomst van een mooier Nederland. Dat doen wij samen met onze medewerkers, partners en opdrachtgevers. Elke dag zoeken wij naar antwoorden op uiteenlopende vragen. Hoe beschermen we ons land tegen wateroverlast, extreme hitte en droogte? Hoe zorgen we voor een schone lucht, voldoende water en groen in de stad en het buitengebied? Hoe maken wij een leefwereld met een goede balans tussen mens, natuur en bedrijvigheid?  Gewoon door goed onderzoek. Met onze oplossingen dragen we bij  aan een gezonde leefomgeving voor iedereen.

http://www.econsultancy.nl/expertises/archeologie/